Een moderne ledenorganisatie benut de digitale snelweg om haar netwerk te verbinden en te inspireren. De ambitie is om kennisontwikkeling te versnellen. Deel jij deze ambitie? Bekijk dan ons gloednieuwe webinar ‘Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?’

Dennis van Aalst MSc, directeur van Yard geeft samen met John Lens, directeur van TVVL Platform voor Mens en Techniek en Rick Otterloo, Product Manager Online Kennisplatform CROW op meerdere manieren antwoord op deze boeiende vraag.

Dat doen ze aan de hand van wat theorie, en concrete voorbeelden uit de praktijk. Van Aalst start het webinar door te kijken naar achterliggende gedachte van online communities. Waarom bestaan ze en wat kun je er nu eigenlijk precies mee?

Vervolgens gaat Rick Otterloo verder door diverse websites van kennisplatform CROW onder de loep te nemen. CROW is dé kennispartner voor (decentrale) overheden, aannemers en adviesbureaus. Veranderingen volgen elkaar snel op waardoor verbinding en samenwerken nóg belangrijker zijn geworden.

Daarna is John Lens aan de beurt die het succesvolle interactieve platform TVVL Connect bespreekt. Met TVVL Connect biedt TVVL professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te ontwikkelen en te delen. Een platform waar professionals elkaar kunnen vinden en verbinding kunnen aangaan.

Kortom: een mooie mix van theorie en praktijk. Veel kijkplezier!

Video: digitale impact voor een kennisorganisatie

Wie zijn er precies aan het woord?

  • Dennis van Aalst MSc, directeur Yard Digital Agency
    Yard is dé online partner voor kennisgedreven netwerkorganisaties. Samen bedenken en maken we digitale toepassingen op het gebied van online communicatie, interactie en dienstverlening.
  • Rick Otterloo, Product Manager Online CROW
    Kennisplatform CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren.
  • John Lens, Directeur TVVL
    TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen.
Meer webinars zien? Op onze speciale pagina zie je een compleet overzicht van al onze online presentaties.

Relevante links:

Kennisinstituten & onderwijs Deel kennis met professionals en studenten. Als online partner helpen wij kennisinstituten en onderwijsinstellingen met het verzamelen, verspreiden en verrijken…
CONNECT. Een online magazine om makkelijker digitaal te innoveren. Gratis en voor niets. Download gratis! Binnen Yard zijn we niet…
Het nut van een online community Een online community kan een belangrijke bijdrage leveren aan de vitaliteit van uw organisatie of netwerk.…

Deel: