Spring naar content
Scroll naar praktische informatie

Verenigingen zijn door de snelle maatschappelijke veranderingen genoodzaakt zich aan te passen. Ze zoeken nieuwe leden,  experimenteren met nieuwe verdienmodellen en denken na over nieuwe proposities om van extra waarde te zijn.   

In dit interactieve webinar bespreken Dennis van Aalst, Robert van Almkerk en Michel van Ginkel wat gepersonaliseerde online communicatie en digitale dienstverlening te bieden heeft aan de moderne vereniging, zodat je klaar bent voor de toekomst. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

  • Hoe bind en boei ik mijn doelgroep online? Door Dennis van Aalst MSc, directeur Yard | Digital Agency. Dennis geeft tips en laat interessante praktijkvoorbeelden zien. Hiervoor gebruikt hij het schroefmodel voor verenigingen. In de dagelijks praktijk adviseert hij verenigingen over hun online strategie.
  • De nieuwe strategie van de FRNS (vereniging van Ruitersportcentra), Robert van Almkerk, coördinator brancheontwikkeling bij FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra). Robert vertelt hoe de nieuwe strategie tot stand kwam, hoe deze eruit ziet en hoe dit in de praktijk uitpakt.
  • Eentweetjeknvb.nl, de online community voor bestuurdersMichel van GinkelOpleidingsontwikkelaar bestuurdersopleiding bij de KNVB. Michel laat zien hoe de KNVB haar bestuurders op een laagdrempelige manier online samenbrengt om kennis en ervaring te delen. 

Al deze waardevolle kennis delen zij gratis op 12 november, zodat ook jij te weten komt hoe je als vereniging inspeelt op een veranderende omgeving en praktische voorbeelden leert kennen van andere verenigingen op het gebied van klantgericht digitaliseren

Schrijf je hier gratis in voor de webinar: De moderne vereniging zit in je broekzak

We organiseren deze sessie met behulp van Zoom. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Mocht je vragen hebben en / of niet tot 12 november willen wachten? Mail naar: danielle@yard.nl of bel 030-234 1020. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

Wat kom je te weten?

  • Je krijgt inzicht in de mogelijkheden om online te binden en te boeien
  • Je leert praktijkvoorbeelden kennen die je inspireren

Deze sessie is bedoeld voor verenigingsprofessionals die via het online kanaal betere verbinding zoeken met hun doelgroep.

 

Tags
  • communicatie
  • online strategie
  • vereniging
  • webinar

Praktische informatie

Datum: 12 november 2020
Tijd: 13:30 - 14:00 uur
Locatie:
Online webinar

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement