Scroll naar praktische informatie

Een moderne ledenorganisatie benut de digitale snelweg om haar netwerk te verbinden en te inspireren. De ambitie is om kennisontwikkeling te versnellen. Deel jij deze ambitie?

In dit interactieve gratis webinar op donderdag 17 juni bespreekt Dennis van Aalst MSc, directeur van Yard, deze uitdaging  met John Lens, directeur van TVVL Platform voor Mens en Techniek en Rick Otterloo, Product Manager Online Kennisplatform CROW.

TVVL is reeds een aantal jaren onderweg met haar interactieve platform www.tvvlconnect.nl. Met TVVL Connect biedt TVVL professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te ontwikkelen en te delen. Een platform waar professionals elkaar kunnen vinden en verbinding kunnen aangaan.

Kennisplatform CROW zet online communities in om haar diverse doelgroepen te informeren en te binden. Een voorbeeld hiervan is www.raw.nl.

In het webinar gaan we in op de achterliggende principes van online kennisontwikkeling en delen we opgedane kennis en ervaringen bij TVVL en CROW. Een mooie mix van theorie en praktijk dus!

Schrijf je hier gratis in voor het Webinar: digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie; hoe doe je dat? 

We organiseren deze sessie met behulp van Zoom. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Mocht je vragen hebben en/of niet tot 17 juni willen wachten? Mail naar: dennis@yard.nl of bel 030-234 1020. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

Met medewerking van:

  • Rick Otterloo, Product Manager Online CROW. Kennisplatform CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren. CROW is dé kennispartner voor (decentrale) overheden, aannemers en adviesbureaus. Veranderingen volgen elkaar snel op waardoor verbinding en samenwerken nóg belangrijker zijn geworden.
  • John Lens, Directeur TVVL. TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen.
  • Dennis van Aalst MSc, Directeur Yard Digital Agency. Yard is dé online partner voor kennisgedreven netwerkorganisaties. Samen bedenken en maken we digitale toepassingen op het gebied van online communicatie, interactie en dienstverlening.
Tags
  • communicatieplatform
  • digitale dienstverlening
  • interactie
  • kennisorganisatie
  • vereniging
  • webinar

Praktische informatie

Datum: 17 juni 2021
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Locatie:
Online webinar

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement