Scroll naar praktische informatie

Hoe zet je als organisatie voor welzijn en maatschappelijke dienstverlening je website in om kwetsbare inwoners te ondersteunen? Steeds meer welzijnsorganisaties gaan blended werken: ze combineren online en offline op slimme manieren. Op die manier geven ze inwoners meer eigen regie én kunnen ze hen gerichter helpen. Hoe doe je dit nu precies als welzijnsorganisatie? Waar moet je op letten? En hoe pakken anderen dit aan? Dit bespreken we tijdens een interactief webinar op donderdag 21 april 2022 van 13.00 tot 14.00 uur.

Programma

Tijdens het webinar gaat Dennis van Aalst (Yard) in gesprek met Wendy Jansen (De SMD), Maureen van Duren (Welzijn Bloemendaal) en Esther van Rijnsoever-Ockeloen (AdSysCo). De SMD en Welzijn Bloemendaal zijn lid van de koplopersgroep Blended Care, Effectmeting en Benchmark en lopen voorop op het gebied van blended werken. Zij delen hun ervaringen en leerpunten met je. AdSysCo is als ICT-partij betrokken bij de koplopersgroep en vertelt meer over de online mogelijkheden.

Schrijf je nu kosteloos in voor het webinar Hoe zet je je website in voor blended care?

Praktische informatie

We organiseren dit webinar met behulp van Zoom. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Heb je vragen en/of wil je niet wachten tot 21 april? Mail naar: danielle@yard.nl of bel 030-234 1020. We gaan graag het gesprek met je aan.

Praktische informatie

Datum: 21 april 2022
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Locatie:
Online webinar

Aanmelden evenement

Deel dit evenement