Scroll naar praktische informatie

Bezoekers maken tikfouten, kennen de juiste zoektermen niet of vinden niet-relevante zoekresultaten. Zie dan nog maar eens via de interne zoekfunctie op de juiste pagina terecht te komen. Een goede, snelle eigen zoekfunctie is essentieel voor websites die gebruiksvriendelijk willen zijn. De zoekmachine Elasticsearch biedt tal van mogelijkheden om bezoekers sneller naar de juiste pagina te leiden. Denk aan autosuggestie, synoniemen toevoegen, zoekresultaten beïnvloeden en resultaten uit verschillende bronnen laten zien.

Wat is er mogelijk op een WordPress-website? En hoe werkt dat precies? Yvette Nikolov, front-end developer bij Yard, vertelt het je tijdens ons lunchwebinar op 21 november van 12.30 tot 13.00 uur. In een half uur deelt Yvette de voordelen en de mogelijkheden van deze krachtige zoekfunctie.

Ben je klant? Schrijf je direct in voor het webinar

Praktische informatie

Dit webinar is alleen toegankelijk voor klanten van Yard. Het is bedoeld voor beheerders van een WordPress-website. Deelname is kosteloos. We organiseren het webinar met behulp van Zoom.

Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Heb je nu al vragen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag.

Afwezig?

Vind je het onderwerp interessant, maar kun je niet op het aangegeven tijdstip? Meld je dan alsnog aan. Wij sturen je ongeveer een week later een link naar het webinar. Dan kun je het bekijken wanneer het jou uitkomt.

Tags
  • elastic search
  • gebruiksvriendelijk
  • webinar
  • WordPress
  • zoekmachine

Praktische informatie

Datum: 21 november 2023
Tijd: 12:30 - 13:00 uur
Locatie:
Online webinar

Aanmelden evenement

Deel dit evenement