Hoe presenteer je je onderwijsaanbod op een gebruiksvriendelijke manier? Hoe leg je een stabiele verbinding met je opleidingsadministratie?

Van een online academie tot een uitgebreid examen portaal. En van een leefstijltest voor MBO studenten tot een elearning omgeving op het gebied van sport en bewegen. We hebben een fors track record in online toepassingen in het onderwijs.

Meten is weten is verbeteren

Meten is weten. Dat is een bekende uitspraak, maar voor online toepassingen in onderwijsinstellingen meer dan ooit van toepassing.

Door gebruikersgedrag te analyseren kun je gefundeerde beslissingen nemen, bijvoorbeeld op het gebied van design of functionaliteit.

Bij Yard geloven we daarom in deze aanpak en voeren we op professionele wijze usability-onderzoek uit. Een contentplatform of webapp wordt daarmee gebruiksvriendelijker en levert het meer resultaat op.

NSPOH

De NSPOH is specialist op het gebied van na- en bijscholing in de gezondheidszorg. Deze instelling zocht een goede manier om haar uitgebreide cursusaanbod overzichtelijk te tonen en te waarborgen. Yard bouwde een nieuwe website en maakte een koppeling met software van AFAS.

Toegankelijk & veilig

Om een website of platform voor iedereen goed leesbaar te maken dient het digitaal toegankelijk te zijn. Yard bouwt volgens de laatste eisen op het gebied van webtoegankelijkheid.

Wij hebben specialisten in dienst die voortdurend de laatste trends bijhouden, bijvoorbeeld op het gebied van spraakassistentie of leesbare contrasten. Je website is hierdoor optimaal toegankelijk voor mensen een visuele of cognitieve beperking. Ook leren we webredacteuren, of managers hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een toegankelijkere website.

Dit alles gaat volgens gecertificeerde standaarden en we houden rekening met privacygevoelige informatie. Zeker in het onderwijs is een goede waarborging van belang – in ons team zitten experts die verregaande kennis van de AVG en GDPR hebben.

Digitale partner in het onderwijs

Yard is al jarenlang dé digitale partner voor diverse organisaties in het onderwijs, denk aan de MBO raad, NSPOH, enic Recovery College, Nuffic, SLO en diverse organisaties met een onderwijstak zoals NLactief en Revalidatie Nederland en de NVTZ.

Onze dienstverlening omvat:

  • Online strategie advies
  • UX Design en onderzoek
  • Web, app en community ontwikkeling
  • Beheer & Onderhoud
  • Hosting

We gaan voor een langdurige samenwerking waarbij we elkaar verder brengen. We investeren in de relatie.

  • We bieden een vaste klantmanager die uw situatie door en door kent.
  • We organiseren minimaal 6 keer per jaar kennissessies op relevante onderwerpen.
  • We komen twee keer per jaar met pro actief advies in een online performance gesprek.
  • We brengen u in verbinding met andere organisaties die met dezelfde vraagstukken zitten in intervisie groepen.