• Website in 11 talen

  • 500+ gepresenteerde
    behandelingen

  • 2000+ tandartsen

Vergelijken van behandelresultaten

De Global Invisalign Gallery toont de resultaten voor en na van behandelingen met de ‘Invisalign aligner’ (onzichtbare beugel). Tandartsen vanuit de hele wereld gebruiken de Gallery om reviews te ontvangen op het eindresultaat van de orthodontie behandeling. Belangrijk is dat de resultaten voor en na de behandeling visueel overzichtelijk getoond worden. Dit om het resultaat goed te kunnen beoordelen en vergelijken. Tandartsen met de best behaalde resultaten ontvangen jaarlijks een award tijdens een groot event. Align Technology heeft met de Gallery een innovatieve tool in handen voor B2B content marketing. Tandartsen van over de hele wereld communiceren met elkaar door hun behandelresultaten met elkaar te delen.

Ook voor mobiel en tablet is de presentatie gericht op de best mogelijke gebruikservaring.

Filter opties voor het makkelijk doorzoeken van content

De Global Invisalign Gallery bevat een uitgebreide set aan filters, om de 500+ behandelresultaten te doorzoeken en resultaten met elkaar te vergelijken. Ook voor mobiel en tablet is de presentatie gericht op de best mogelijke gebruikservaring.

Multisite oplossing voor nieuwe Galleries

De Global Invisalign gallery draait op een multi-site installatie. Daarmee is het mogelijk op eenvoudige wijze een Gallery te dupliceren. Align Technology is voornemens om voor tandartsen in opleiding een eigen Gallery te starten. Door de bestaande architectuur te klonen, bespaart Align Technology veel tijd en geld.

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.