• Koppeling met Eudonet STB

  • Thema’s & subthema’s

  • 300+ groepen

Modint.nl in verschillende stijlen

Relaties makkelijker helpen

Brancheorganisatie Modint was op zoek naar een nieuwe website om leden en relaties beter in staat te stellen om naar eigen behoefte gebruik te maken van de diensten van de organisatie.

Na uitgebreid overleg met de strategen van Yard bleek een communicatieplatform op basis van de Yunits Community software de beste oplossing.

Modint.nl kent onder meer:

  • Integratie met CRM-software STB;
  • Een hybride opzet met openbare en afgeschermde content;
  • Een overzichtelijke backend, op basis van het Yunits community framework;
  • Integratie met social media.

Koppeling met STB Leden

Modint gebruikt specifieke CRM-software voor het beheer van haar ledenadministratie: STB Leden. Deze software van Eudonet STB uit Houten wordt in verschillende takken van sport gebruikt, maar is vooral gericht op branche- en beroepsverenigingen.

Yard regelde voor Modint.nl een omvangrijke koppeling met het CRM-systeem, waardoor ledenmanagement nog makkelijker en overzichtelijker wordt. Binnen het ledenportaal beheren leden hun persoonlijke profiel, werken ze samen in verschillende kanalen en blijven ze via verschillende thema’s op de hoogte van alles wat er speelt in de textielbranche.

Tegelijkertijd is de ledenadministratie aan de achterkant centraal geregeld en is Modint.nl één centraal punt. Het beste van twee werelden, dus. Eerder ontwikkelde Yard al koppelingen met de systemen van AFAS en PerfectView.

Responsive design

Het platform van Modint draait op de Yunits community software en is volledig responsive: de uitgebreide website is zowel op mobiel, tablet als computer overzichtelijk te bekijken.

Op Modint.nl zijn diverse thema’s te vinden die een rol spelen in de textielbranche. Ook zijn er diverse dossiers aangelegd om leden te informeren over belangrijke zaken: denk bijvoorbeeld aan gevolgen van de coronacrisis voor de branche.

Modint kent een hybride opzet: content is deels openbaar en deels besloten. Branchegevoelige informatie staat ‘achter een slotje’, terwijl het actuele nieuws voor iedereen openbaar is. Meer informatie over deze vorm van publiceren kun je lezen in ons artikel: Hoe activeer je een online community?

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.