Onze producten

Wij zijn op zoek een fijne collega voor onze abonnementsgerichte producten Yard zorgsites en Cfolio

Yard zorgsites levert gestandaardiseerde, veilige en moderne websites voor huisartsenpraktijken, apotheken en gezondheidscentra (eerstelijnszorgverleners). Wij leveren websites aan meer dan 270 praktijken en gezondheidscentra en hebben de ambitie om onze klantendatabase de komende jaren sterk te vergroten en de focus te leggen op een meer toegankelijk product.  

Cfolio is onze nieuwe app, speciaal ontwikkeld voor het Montessori Onderwijs. Dit product zal vanaf komend schooljaar door de eerste scholen in Nederland in gebruik genomen worden. Ons doel is om de app zowel op de Nederlandse markt als internationaal bekendheid te geven. De ambitie is om van Cfolio de meest gebruikte app binnen het Montessorionderwijs te maken.

Over de functie

Als (junior) Marketing & Communicatie Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de sales, (online) marketing en contentstrategie voor het product Yard zorgsites en Cfolio. Je ziet kansen voor optimalisatie van het product en weet deze goed te benutten en om te zetten naar acties.   

Je houdt je voornamelijk bezig met (online) marketingcampagnes voor onze doelgroepen en bent verantwoordelijk voor de communicatie richting onze (internationale) klanten en op onze marketingwebsites.

Daarnaast schrijf je regelmatig blogs en kennisartikelen, geef je online advies aan klanten en ben je de voortrekker van alle gebruikte systemen (zoals CRM en Supportsystemen).  

Hoe ziet een dag eruit?

Een dag als Marketing en Communicatie Medewerker bij Yard bestaat bijvoorbeeld uit de volgende activiteiten: 

Ochtend  

 • Je checkt de resultaten van de marketingcampagnes die je hebt uitgezet. 
 • Je krijgt een telefoontje van een huisarts die geïnteresseerd is in een nieuwe website. Jij adviseert hierover.   
 • In ons nieuwsbrief programma zet je alvast een nieuwsbrief klaar om je klanten op de hoogte te brengen van de nieuwe functionaliteit, die je eerder deze ochtend hebt getest. 

Middag  

 • Je hebt een vergadering met de Product Manager over de marketingstrategie en het werven van nieuwe klanten. 
 • Je schrijft een blog over E-health toepassingen die interessant zijn voor de doelgroep van Yard zorgsites. 
 • Je gaat verder met de SEO optimalisatie van de marketingwebsite van Cfolio om nog beter gevonden te worden door klanten in de zoekmachines. 

Ben je de ideale kandidaat? 

 • Je hebt HBO/WO-denkniveau en minimaal 1 jaar werkervaring. 
 • Je hebt commercieel inzicht en ervaring met werven van nieuwe klanten, je bent een goede gesprekspartner voor klanten 
 • Je bent communicatief sterk en je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift 
 • Je bent proactief en gestructureerd 
 • Je hebt strategisch inzicht en weet hoe je de doelgroep kan bereiken  
 • Je vindt het leuk om afwisseling te vinden in een baan en je kan snel schakelen tussen taken 
 • Je hebt inhoudelijke kennis op het gebied van (online)marketingactiviteiten en tools, SEO en het opzetten van marketingcampagnes 
 • Ervaring of affiniteit met websites en apps is een pre maar geen must 
 • Kennis van of affiniteit met het primaire onderwijs is een pré.
 • Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal is tevens een pré.

Wat bieden we jou? 

We bieden je een zeer flexibele en leerzame werkomgeving met veel vrijheid. Je werkt in een hecht team van ruim 30 professionals die elkaar van nature opzoeken en helpen. De lijnen zijn zeer kort. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.   

We werken met name voor organisaties in de maatschappelijke hoek. Met jouw kennis en enthousiasme draag je bij aan de ontwikkeling van mensen en een leefbaarder Nederland. Daarnaast heb je de kans om met Cfolio de internationale markt te betreden.  

Het salaris dat we bieden is marktconform en naar ervaring. Verder bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een leerzame en flexibele werkomgeving

Zin in een mooie uitdaging? 

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar deze functie en werken bij Yard? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar  Jacqueline Haaxman of bel naar 030 234 10 20. 

 LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.