Observeren

Signaleer ontwikkeling

Beslissen

Neem een ontwikkelgerichte beslissing

Registreren

Geef inzicht in ontwikkeling

Bij de Nederlandse montessorischolen is er een grote behoefte aan slimme ondersteuning van het kernproces in de klas. Het gaat hierbij om het op een gebruikersvriendelijke wijze bijhouden van observaties, het maken van een planning per kind en uiteindelijk het registreren en rapporteren van de ontwikkeling van de kinderen.

Planning

We zijn gestart met de ontwerpfase. We verwachten Cfolio gereed te hebben in het voorjaar van 2021. Na de lancering van de nieuwe versie gaan we stap voor stap nieuwe onderdelen toevoegen.

Organisatie

De ontwikkeling, beheer en support vindt plaats bij Yard in Utrecht. Yard is een gerenommeerd online bureau dat veel opdrachtgevers heeft in zorg, overheid en onderwijs. Zij werkt onder andere voor de MBO Raad, SLO en de KNVB.

Yard bestaat uit 35 designers, ontwikkelaars en projectleiders. Voor de ontwikkeling van Cfolio formeert Yard een team van designers en ontwikkelaars die onder leiding van een projectleider samen met maximaal 4 scholen aan de slag gaat met het bouwen van de nieuwe versie.

De scholen gaan ook aan de slag met het opstellen van de uniforme doelen, het curriculum. Hiervoor formeren we een aparte werkgroep. Bij de ontwikkeling en distributie zijn Nienhuis Montessori en Vivid Onderwijs betrokken. Wil je hierbij aansluiten dan horen wij dat graag.

Garantie op kwaliteit

Tijdens het designtraject stellen we een lijst met acceptatie criteria op. De ontwikkelscholen zullen dit document gebruiken om bij oplevering te testen. Als Cfolio hieraan voldoet, is uw voorinschrijving bindend voor afname. Mocht dit niet het geval zijn dan ben u dus tot niets verplicht.

Tarief

De abonnementskosten bedragen 0.75 cent per kind / per maand. Het abonnementsgeld wordt jaarlijks voorafgaand aan het schooljaar gefactureerd . De teldatum voor het aantal leerlingen is 1 oktober.

Ja, wij doen mee!

voorinschrijving Cfolio