Leren en discussiëren

Yard | Digital Agency organiseert met regelmaat inspirerende webinars over de nieuwste digitale trends. Zodat iedereen weer op de hoogte is. Op deze pagina bieden we een overzicht aan van eerder gegeven presentaties.

6 juli 2021

Digitale impact voor een kennisorganisatie

Samenvatting
Een moderne ledenorganisatie benut de digitale snelweg om haar netwerk te verbinden en te inspireren. De ambitie is om kennisontwikkeling te versnellen. In dit webinar leggen we uit hoe je via online zoveel mogelijk impact kunt maken. Met onder meer: Siebe van Schalkwijk, Rick Otterloo van CROW en Dennis van Aalst.

15 juni 2021

Het Open Webconcept: dit komt er allemaal aan

Samenvatting
Een goede, duidelijke online dienstverlening en informatievoorziening is essentieel voor een succesvolle gemeentewebsite.  Binnen het Open Webconcept (OWC) werken gemeenten en markt op een innovatieve wijze samen om de vraagstukken binnen de dienstverlening op te lossen. In precies een uur bespreken diverse experts de nieuwste updates binnen het OWC en komen er concrete usecases langs.


19 januari 2021

Q&A over het Open Webconcept

Samenvatting
Hoe ziet de toekomst van digitale dienstverleningen communicatie eruit bij gemeenten? In een interactief webinar praten vijf experts je bij over het Open Webconcept. Zo komen Holger Peters van de gemeente Buren, Sander Spierenburg van de gemeente Lansingerland en Monica van der Vlies van de gemeente Hoeksche Waard uitgebreid aan het woord. Ook online redacteur van gemeente Gail van Donselaar schijnt haar licht op de communicatie en online dienstverlening van lokale overheden.


12 november 2020

De moderne vereniging zit in je broekzak

Samenvatting
Verenigingen zijn door de snelle maatschappelijke veranderingen genoodzaakt zich aan te passen. Ze zoeken nieuwe leden,  experimenteren met nieuwe verdienmodellen en denken na over nieuwe proposities om van extra waarde te zijn. In dit webinar leggen we aan de hand van concrete voorbeelden en het zogenoemde schroefmodel hoe ze dat het beste kunnen doen. Aan het woord komen Dennis van Aalst, Robert van Almkerk (FNRS) en de Michel van Ginkel van de KNVB.


30 oktober 2020

10 succesfactoren achter een levendige online community

Samenvatting
Droom je ook van een levendige online community waar de deelnemers actief kennis en ervaring delen? In dit korte, krachtige webinar delen we 10 factoren die het succes van jouw community bepalen.  Dennis van Aalst en Thea Aartsma bespreken theorie én koppelen dit op een frisse manier aan de praktijk. In precies een uur ben je volledig op de hoogte en weet jij hoe je een community tot een succes kunt maken.


1 oktober 2020

De ideale website voor jouw bezoekers

Samenvatting
Worstel je met de indeling van je website? Ben je benieuwd hoe je ervoor zorgt dat alle doelgroepen snel de gewenste informatie kunnen vinden? Maak dan een uurtje tijd vrij voor dit informatieve webinar.  Drie experts van Yard vertellen hoe je een klantgerichte en moderne website ontwerpt. Tijdens het webinar geven zij voorbeelden van websites uit zorg,  welzijn, overheid en branche- en beroepsverenigingen. 


8 juni 2020

Het open webconcept voor gemeenten

Samenvatting
Voor goede online dienstverlening en informatievoorziening is de gemeentewebsite essentieel, het is de digitale poort van de gemeente.

Geen enkele gemeente is hetzelfde, maar de vraagstukken op het gebied van online informatievoorziening, participatie en dienstverlening lijken erg op elkaar.

Daarom hebben een aantal gemeenten de handen inéén geslagen in het zogenoemde Open Webconcept. Gemeenten trekken samen op om componenten voor flexibele online dienstverlening te ontwikkelen. Dat werkt sneller, efficiënter en is een stuk goedkoper.


23 april 2020

Kennisdelen- en borgen in tijden van thuiswerken

Samenvatting
Projectmanager communities Siebe van Schalkwijk laat in 45 minuten zien hoe je op een veilige en gestructureerde manier online kennis kunt delen en borgen. Aan de hand van concrete cases en actuele zaken (denk aan thuiswerken in de coronatijd of discussies tijdens het videobellen) gaat hij langs alle voor- en nadelen van online kennisplatformen, communities en ledennetten.


21 april 2020

Trends en ontwikkelingen op het gebied van corporate WordPress

Samenvatting
WordPress-expert Ferdie Sletering laat in iets meer dan driekwartier de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied corporate WordPress zien. Waarom is het CMS interessant voor de zakelijke markt? Wat kun je er allemaal mee? En vooral: voor wie is het allemaal geschikt?

Waarom een webinar van Yard volgen? Omdat…

  • …we concrete klantcases bespreken;
  • …niet aan marketinggeklets doen. Wij helpen en delen kennis;
  • …we geen dure dagvoorzitters inhuren, maar experts laten praten over zaken waar ze verstand van hebben;
  • …we alle ruimte tot vragen bieden;
  • …je binnen een uurtje bijgepraat wordt. Niet langer, niet korter. Ideale aandachtsspanne, dus.

Aankomende webinars.

Geen items gevonden

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.