Spring naar content

Leren en discussiëren

Yard | Digital Agency organiseert met regelmaat inspirerende webinars over de nieuwste digitale trends. Zodat iedereen weer op de hoogte is. Op deze pagina bieden we een overzicht aan van eerder gegeven presentaties.

8 juni 2020:

Het open webconcept voor gemeenten

Samenvatting
Voor goede online dienstverlening en informatievoorziening is de gemeentewebsite essentieel, het is de digitale poort van de gemeente.

Geen enkele gemeente is hetzelfde, maar de vraagstukken op het gebied van online informatievoorziening, participatie en dienstverlening lijken erg op elkaar.

Daarom hebben een aantal gemeenten de handen inéén geslagen in het zogenoemde Open Webconcept. Gemeenten trekken samen op om componenten voor flexibele online dienstverlening te ontwikkelen. Dat werkt sneller, efficiënter en is een stuk goedkoper.

23 april 2020:

Kennisdelen- en borgen in tijden van thuiswerken

Samenvatting
Projectmanager communities Siebe van Schalkwijk laat in 45 minuten zien hoe je op een veilige en gestructureerde manier online kennis kunt delen en borgen. Aan de hand van concrete cases en actuele zaken (denk aan thuiswerken in de coronatijd of discussies tijdens het videobellen) gaat hij langs alle voor- en nadelen van online kennisplatformen, communities en ledennetten.

21 april 2020:

Trends en ontwikkelingen op het gebied van corporate WordPress

Samenvatting
WordPress-expert Ferdie Sletering laat in iets meer dan driekwartier de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied corporate WordPress zien. Waarom is het CMS interessant voor de zakelijke markt? Wat kun je er allemaal mee? En vooral: voor wie is het allemaal geschikt?

Waarom een webinar van Yard volgen? Omdat…

  • …we concrete klantcases bespreken;
  • …niet aan marketinggeklets doen. Wij helpen en delen kennis;
  • …we geen dure dagvoorzitters inhuren, maar experts laten praten over zaken waar ze verstand van hebben;
  • …we alle ruimte tot vragen bieden;
  • …je binnen een uurtje bijgepraat wordt. Niet langer, niet korter. Ideale aandachtsspanne, dus.

Aankomende webinars.

Geen items gevonden