Wij zoeken een enthousiaste Account manager.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de digitale wereld? Past “consultative selling” goed bij jou? Zie je jezelf als sparringpartner van directie tot uitvoering van maatschappelijk betrokken organisaties? Lees dan snel verder. 

Wij zijn: 

Een ambitieus, groeiend web bureau met 35 professionals die ledenorganisaties, kennisinstituten, zorg & welzijn en overheid helpt met het leveren van waarde via gebruiksvriendelijke, innovatieve digitale websites, tools en platforms.  

We zoeken:  

Een ondernemende accountmanager die op basis van inhoud, visie en enthousiasme bijdraagt aan het succes van onze opdrachtgevers en de groei van onze onderneming. 

De functie: 

Je richt je op het uitbouwen van het klantenbestand in de genoemde segmenten. Ook werk je samen met de salesmanager (die voor warme leads zorgt) en de directie aan een sterkere propositie binnen de markt en bepaal je waar kansen liggen op het gebied van new business. Je beschikt over een goed relevant netwerk, maar vind het ook leuk om nieuwe connecties op te doen.  

Je bent van A-Z zelf actief binnen het salesproces, van het eerste contact tot verdiepingsgesprekken met de organisatie om te kijken hoe wij hen zo goed mogelijk kunnen helpen bij de inzet van het digitale kanaal. Daar hoort natuurlijk ook het schrijven van offertes, het geven van presentaties en sluiten van de deal bij. 

Als onderdeel van deze functie verdiep je je in relevante ontwikkelingen van de doelgroep en webtechnologie. Je draagt bij aan passende marketingactiviteiten zoals webinars, kennissessies en whitepapers. Je vindt het leuk om op deze manier de doelgroep te inspireren. 

Daarnaast werk jij actief mee en heb je een beslissende factor in opzetten van een salesstrategie en maak je strategische accountplannen voor het bestaande portfolio, hierin ondersteun je de projectmanagers. 

Vind je het leuk om ook een strategische adviesrol bij onze nieuwe opdrachtgevers te vervullen dan behoort dit nu of in de toekomt tot de mogelijkheden. 

Samengevat: 

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau 
 • Je hebt ruime werkervaring 
 • Je hebt goede communicatievaardigheden 
 • Je hebt affiniteit met sales 
 • Je hebt ervaring in het gebied van digitale interactie, communicatie en dienstverlening 
 • Je hebt kennis van online toepassingen zoals websites, apps en platforms 
 • Je beschikt over een relevant netwerk 

Wij bieden jou: 

 • Een marktconform salaris (tussen 4000 en 5500) 
 • Werken voor interessante accounts met een maatschappelijke missie zoals KNVB, NOC*NSF, NL Actief, LHV, GGD GHOR Nederland en Revalidatie Nederland. 
 • Werken binnen een ervaren team 
 • Een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en meer! 
 • Een informele en prettige werksfeer waarbij ruimte is voor een potje tafelvoetbal en leuke gezamenlijke activiteiten 

Interesse? 

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar deze functie en werken bij Yard? Stuur dan een mail naar Dennis van Aalst of bel: 030-2341020. 

 LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.