Het ontwikkelen van goede online producten is ons vak. We combineren een gebruiksgericht ontwerpproces met de inzet van moderne technologie. We geloven in iteratieve ontwikkelprojecten met veel interactie tussen design, development, opdrachtgever en eindgebruikers.

De ontwikkelteams van Yard zetten het beste (open source) gereedschap in om websites, communities en web-apps te bouwen en te integreren. Denk bijvoorbeeld aan Symfony, React, WordPress en Expo. Per project kiezen we het meest geschikte ontwikkelplatform.

Melding Openbare Ruimte

Voor de Gemeente Lansingerland maakten we een zogenoemde progressive webapplicatie. Via buitenoporde.lansingerland.nl kunnen mensen via hun smartphone aangeven wanneer er in de openbare ruimte bijvoorbeeld iets kapot of vies is. De gemeente krijgt vervolgens een seintje en gaat er dan mee aan de slag.

De app is volledig responsive en maakt gebruik van je locatie. Of je nu op een mobiele telefoon, tablet of computer kijkt – buitenoporde.lansingerland.nl is nog steeds prettig om te gebruiken.

Enterprise WordPress
development

Wij maken Enterprise Content Publishing mogelijk met dank aan het CMS dat door de grootste organisaties ter wereld wordt ingezet. Flexibel, gebruiksvriendelijk, open en razendsnel doorontwikkeld. Door een groep WordPress webontwikkelaars met jaren ervaring in complexe online omgevingen.

Een moderne CMS omgeving voor grotere organisaties zorgt voor:

  • eenvoudig pagina beheer door de redactie
  • koppeling met Active directory voor gebruikersbeheer
  • meerdere websites vanuit één beheeromgeving
  • templates in de huisstijl van de organisatie op pagina en component niveau.
  • Stabiele koppelingen met aangrenzende systemen zoals HR, financieel of CRM
  • Voorzieningen om aan de AVG en webrichtlijnen te voldoen
  • Regelmatige beveiligings updates

Kijk voor meer informatie op de speciale pagina over WordPress development die we hiervoor hebben ingericht.

Snel apps online
voor Android en Apple

Een app kan in specifieke gevallen van meerwaarde zijn. Native apps bieden vaak net een betere gebruikservaring dan een een mobiele website. Bijvoorbeeld bij een mindere dataverbinding reageren apps sneller. Ook kan een app gebruik maken van de functies op de tablets en telefoons. Denk aan notificaties, locatie en camera. We adviseren onze opdrachtgevers welke technologie het beste is. De keuze hangt af van de gewenste gebruikerservaring en de beschikbare middelen.

Yard gebruikt diverse bekende programmeertalen, waaronder React Native (in combinatie met Expo). Dat levert een ontwikkelomgeving op, die zorgt voor stabiele native apps voor zowel Android als iOS (Apple).

Yunits: het online
community platform.

Yunits is het online community platform van Yard dat mensen en kennis samenbrengt zodat mooie dingen ontstaan.

Wij geloven in de kracht van het netwerk. Door mensen te verbinden gaat kennis en ervaring stromen. Een actieve online community is een bron van inspiratie voor de deelnemers. Zij ervaren dagelijks het nut van een online groep gelijkgestemden. De slimme online community software Yunits voorziet deelnemers van nuttige informatie en relevante contacten.

Lees meer over de online community software Yunits van Yard.

Interessante cases

Kennisinstituut,
Vereniging,
Zorg & welzijn
Kennisinstituut,
Onderwijs,
Overheid
Kennisinstituut,
Onderwijs,
Zorg & welzijn