Vereniging van de toekomst.

Verenigingen hebben een brede rol, waaronder het verspreiden en delen van kennis en het verbinden van leden. Als online partner helpen wij jou om verschillende doelgroepen op een persoonlijke manier te benaderen, zonder dat dit veel tijd of moeite kost. Samen werken we aan de vereniging van de toekomst, die online verbindt, interactie faciliteert en kennis op een laagdrempelige en persoonlijke manier verspreidt.

 • Persoonlijk.

  Informatie gepersonaliseerd aanbieden, zonder dat het jou veel tijd of moeite kost.

 • Gebruiksvriendelijk.

  Online toepassingen die het jouw leden zo makkelijk mogelijk maken.

 • Slim.

  Leren van het online gedrag van leden en bezoekers, en daarmee het aanbod verbeteren.

Dit kunnen we voor jouw vereniging betekenen.

We werken voor ruim 30 verenigingen en ledenorganisaties, die we helpen met hun verenigingsmanagement. Dit doen we door het optimaliseren en realiseren van hun online communicatie en digitale dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gebruikersvriendelijke website gericht op de ambities van jouw vereniging
 • Mijn omgeving voor leden: van papier naar digitaal, gekoppeld aan jouw CRM-systeem
 • Online werkgroepen: mensen samenbrengen op interessegebied
 • Gepersonaliseerde informatievoorziening: via ons interactief ledenplatform Yunits
 • Slimme vraag & antwoord functionaliteit: vragen direct beantwoord
 • Interactie faciliteren: online gesprekken mogelijk maken voor verbinding
 • Ledenwerving: online strategie om meer leden te werven
 • Een native smartphone-app: de Yunits-applicatie werkt drempelverlagend en verhoogt interactiviteit tussen leden en vereniging.

Klant aan het woord.

“Met de nieuwe website brengen we onze hippische ondernemers digitaal bij elkaar. Ook kunnen zij nu discussies van fysieke bijeenkomsten online voortzetten. We hebben sinds de livegang al vele nieuwe aanmeldingen gehad. Samen tillen we de sector naar een hoger niveau.” 

– Robert van Almkerk, Coördinator brancheontwikkeling bij FNRS

Wil je ook de online positie van jouw vereniging versterken?

Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met je mee over de inzet van mogelijke online toepassingen, die waarde leveren aan jouw leden én niet-leden.

Yunits app.

Wij hebben ons online communicatieplatform Yunits uitgebreid met een native smartphone-app voor ledenorganisaties. De Yunits-applicatie werkt drempelverlagend en verhoogt interactiviteit tussen leden en vereniging.

Meer informatie

Bekijk ons werk voor verenigingen.

Zo werkt Yard.

Wij vertalen de strategie van jouw vereniging naar een digitale strategie. Samen bedenken we met welke online toepassingen we jouw doelgroepen het beste kunnen ondersteunen. We werken dit vervolgens voor je uit in een gebruiksvriendelijk ontwerp. Daarna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een krachtig online platform. Op deze manier zorgen ervoor dat je jouw leden en niet-leden eenvoudig online toegang kan geven tot kennis en dienstverlening, en daarmee verbinding en interactie mogelijk maakt.

Wij bedenken en bouwen online toepassingen voor branche- en beroepsverenigingen. Zodat zij in verbinding staan met hun leden en hun online positie versterken.

Standaarden met maatwerk.

We gebruiken gestandaardiseerde onderdelen voor jouw nieuwe website, kennisbank, interactieve platform, ledennet, e-learning, evenementen en werkgroepen, zodat we snel kunnen leveren. We zorgen ervoor dat de stijl en werking altijd past bij jouw vereniging en vullen dit aan met maatwerk waar nodig. We kunnen bijvoorbeeld het online platform koppelen aan CRM-systemen als STB, AFAS, PerfectView, Salesforce en Dynamics. Op deze manier kun je jouw leden zo specifiek mogelijk benaderen en verder helpen.

Samenwerking met DNA

Ons doel is om zoveel mogelijk verenigingen te helpen met het digitaal ondersteunen van hun leden en daarmee hun eigen online positie te versterken. Om nog meer verenigingen te kunnen ondersteunen werken we samen met de De Nederlandse Associatie, die branche- en beroepsverenigingen verenigt, stimuleert en ondersteunt.

Een aantal van onze klanten.

Even sparren?

Heb je een vraag over jouw website of hoe je jouw leden online het beste kunt ondersteunen? We denken graag vrijblijvend met je mee!