Succesvolle toekomst voor jouw vereniging.

Veel branche- en beroepsverenigingen weten niet hoe ze relevant moeten blijven voor hun leden. Ze verliezen iedere maand leden en hun inkomsten lopen steeds verder terug. Dat moet anders. Ook jij kan een succesvolle, toekomstgerichte vereniging worden met groeiende ledenaantallen en een hoge ledentevredenheid.

Wij helpen je om een bloeiende vereniging te zijn, waarbij leden zich écht betrokken voelen. Leden die structureel de meerwaarde van hun lidmaatschap ervaren. Leden die elkaar helpen onder jouw vleugels.

Het is niet de vraag of verenigingen stappen moeten zetten richting online communicatie- en communityplatformen, maar wanneer.”

Ed de Rochemont, Manager Netwerk bij Nevi

De kracht van het collectief.

Leden verbinden is één van de kerntaken van verenigingen. Met het interactieve communitydeel van het platform creëer je een veilige en vertrouwde centrale online ontmoetingsplek voor je leden. Is er een brandende vraag? Binnen mum van tijd geeft een ander lid antwoord.

Jouw leden wisselen kennis uit en helpen elkaar verder. Los van tijd en plaats. Maak die kennis zichtbaar en betrek je leden daarbij. Dan vergroot je de impact van je vereniging!

Intuïtief communicatieplatform.

Een moderne vereniging kan niet zonder een intuïtief communicatieplatform, een mijn-omgeving en een app. Zo ervaren leden de meerwaarde en relevantie van jouw vereniging. Waar en wanneer zij willen.

Eigen huisstijl
Een website of platform in jullie huisstijl dat er aantrekkelijk uitziet, intuïtief is ingedeeld en uiterst gebruiksvriendelijk is. Ons UX- en visual designteam maakt daarvoor een ontwerp op maat.

Eenvoudig in beheer
De website of het platform beheren is eenvoudig. Wil je een pagina toevoegen aan de website? Daar heb je ons niet voor nodig. Dat doe je zelf met flexibele contentblokken en templates.

Selfservice voor leden.

Via de mijn-omgeving geven leden hun interesses, expertises en voorkeuren aan. Zodat zij gepersonaliseerde content zien. Daardoor wordt die content goed gelezen.

De nieuwsbrieven en notificaties zijn volledig afgestemd op hun interesses en worden automatisch verstuurd in de frequentie die ze zelf willen. Daar heb jij geen omkijken naar. En wil je een bericht extra onder de aandacht brengen? Dan stel je dat eenvoudig in.

Ook betalen leden er hun facturen en wijzigen hun gegevens. Heel eenvoudig. Voor hen én voor jou. Het portaal is namelijk gekoppeld aan jullie CRM-systeem.

Daardoor wordt alles automatisch verwerkt en heb jij er geen omkijken naar. Dat scheelt een hoop mails.

Waar zit de digitale groeipotentie van jouw vereniging?

Vul de Digitale Scan voor Verenigingen in en krijg inzicht in de groeimogelijkheden van jouw vereniging op het gebied van digitale communicatie en dienstverlening.

Binnen 10 minuten doe je de test en ontvang je de gepersonaliseerde inzichten.

70+ verenigingen gingen je voor.

Waarom een online platform van Yard?

  • Wat jouw communicatieplatform wel of niet kan, bepaal je zelf. Het platform Yunits bestaat uit tientallen modules met functionaliteiten. Samen bespreken we welke je nodig hebt voor jouw vereniging. Als je wilt, koppelen wij het platform aan een website, mijn-omgeving, app en andere online toepassingen.
  • Yard is dé online partner voor verenigingen. Wij zijn expert in het maken van online impact. Daarin zijn wij koploper in Nederland. In meer dan 20 jaar tijd hebben wij 70 verenigingen geholpen om online communicatie te stroomlijnen, leden te verbinden en dienstverlening te digitaliseren. Je kunt erop vertrouwen dat wij ook jouw vereniging hierin vooruithelpen.
  • Yard is een fullservicebureau. Met ons haal je niet alleen de techniek en ontwikkelaars binnen, maar ook UX- en visual designers, en onlinecommunicatie- en communitystrategen. Wij helpen en ontzorgen je op alle vlakken. We ontwikkelen volgens de laatste eisen van webtoegankelijkheid.

Klant aan het woord.

“Met de nieuwe website brengen we onze hippische ondernemers digitaal bij elkaar. Ook kunnen zij nu discussies van fysieke bijeenkomsten online voortzetten. We hebben sinds de livegang al vele nieuwe aanmeldingen gehad. Samen tillen we de sector naar een hoger niveau.” 

– Robert van Almkerk, Coördinator brancheontwikkeling bij FNRS

Een betrouwbare online partner.

  • 70+ andere verenigingen en brancheorganisaties gingen je voor.
  • 20+ jaar ervaring met verenigingen en brancheorganisaties
  • Vertrouwde partner van De Nederlandse Associatie (DNA)

Ook relevant blijven met jouw vereniging?

Als branche- of beroepsorganisatie moet je relevant blijven voor je leden, maar dat gaat niet vanzelf. Wacht niet langer af en versterk de online positie van jouw vereniging.

We denken graag vrijblijvend met je mee over online toepassingen die waarde leveren aan je leden én niet-leden.