Succesvolle toekomst voor jouw vereniging.

Veel branche- en beroepsverenigingen weten niet goed hoe ze relevant moeten blijven voor hun leden. In een snel veranderende digitale wereld hebben ze moeite om in te spelen op de behoeften van hun leden en ze verliezen de aansluiting. Dat kan ook anders. Ook jij kan een succesvolle, toekomstgerichte vereniging worden met groeiende ledenaantallen en een hoge ledentevredenheid.

Wij helpen je om een bloeiende vereniging te zijn, waarbij leden zich écht betrokken voelen. Leden die structureel de meerwaarde van hun lidmaatschap ervaren. Leden die elkaar helpen onder jouw vleugels. Om dat te bereiken heb je een goede online strategie nodig.

  • Communicatie.

    Frisse, gebruiksvriendelijke website met een overzichtelijke kennisbank.

  • Interactie.

    Interactief communityplatform plus handige app voor kennisdelen, samenwerken en netwerken.

  • Dienstverlening.

    Praktisch selfserviceportaal voor leden. Of een portaal perfect op maat voor bijvoorbeeld benchmarking, examens of accreditaties.

Flexibele website.

Je website is het visitekaartje van je vereniging. Die moet aantrekkelijk, intuïtief ingedeeld en uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Ons UX- en visual designteam maakt daarvoor een ontwerp op maat en adviseert over de contentindeling. Grote hoeveelheden content maak je eenvoudig vindbaar in een overzichtelijke kennisbank.

Eenvoudig in beheer
De website beheren is eenvoudig. Wil je een pagina toevoegen aan de website? Daar heb je ons niet voor nodig. Dat doe je zelf met flexibele contentblokken.

De kracht van het collectief.

Leden verbinden is één van de kerntaken van verenigingen. Met een interactief communityplatform creëer je een veilige en vertrouwde centrale online ontmoetingsplek voor je leden. Is er een brandende vraag? Binnen mum van tijd geeft een ander lid antwoord.

Jouw leden wisselen kennis uit en helpen elkaar verder. Los van tijd en plaats. Maak die kennis zichtbaar en betrek je leden daarbij. Dan vergroot je de impact van je vereniging!

Het is niet de vraag of verenigingen stappen moeten zetten richting online communicatie- en communityplatformen, maar wanneer.”

Ed de Rochemont, Manager Netwerk bij Nevi

Personalisatie en selfservice.

Via de mijn-omgeving geven leden hun interesses, expertises en voorkeuren aan. Zodat zij gepersonaliseerde content zien. Daardoor wordt die content goed gelezen.

De nieuwsbrieven en notificaties zijn volledig afgestemd op hun interesses en worden automatisch verstuurd in de frequentie die ze zelf willen. Daar heb jij geen omkijken naar. En wil je een bericht extra onder de aandacht brengen? Dan stel je dat eenvoudig in.

Ook betalen leden er hun facturen en wijzigen hun gegevens. Heel eenvoudig. Voor hen én voor jou. Het portaal is namelijk gekoppeld aan jullie CRM-systeem.

Daardoor wordt alles automatisch verwerkt en heb jij er geen omkijken naar. Dat scheelt een hoop mails.

Portaal of tool op maat.

Je dienstverlening nog verder professionaliseren? Wij ontwikkelen voor jouw vereniging een maatwerkportaal dat precies aansluit bij jouw werkproces en wensen. Denk aan een gebruiksvriendelijk portaal voor het registreren van examenresultaten of accreditaties. Of een handige tool voor benchmarking of enquêtes, waarmee je unieke inzichten krijgt in jouw achterban. Zo zet je een volgende stap richting een toekomstbestendige vereniging.    

NL Actief

Waar zit de digitale groeipotentie van jouw vereniging?

Het ‘Digitale Dienstverlening- & Communicatiemodel voor verenigingen’ geeft inzicht in waar jouw vereniging digitaal staat én waar groeipotentie zit. In onze vijfdelig blogserie over het model lees je inzichten, tips en goede voorbeelden.

50+ verenigingen gingen je voor.

Vereniging,
Zorg & welzijn
Kennisinstituut,
Sport,
Vereniging
Kennisinstituut,
Sport,
Vereniging,
Zorg & welzijn

Waarom een online platform van Yard?

  • Diepgaande kennis van online communicatie, interactie én dienstverlening. Wij ondersteunen jouw vereniging met het complete online landschap. Daardoor kunnen wij websites, platformen, portalen en andere online tools op een slimme manier met elkaar verbinden.     
  • Yard is dé online partner voor verenigingen. Wij zijn expert in het maken van online impact. Daarin zijn wij koploper in Nederland. In meer dan 20 jaar tijd hebben wij 70 verenigingen geholpen om online communicatie te stroomlijnen, leden te verbinden en dienstverlening te digitaliseren. Je kunt erop vertrouwen dat wij ook jouw vereniging hierin vooruithelpen.
  • Yard is een fullservicebureau. Met ons haal je niet alleen de techniek en ontwikkelaars binnen, maar ook UX- en visual designers, en onlinecommunicatie- en communitystrategen. Wij helpen en ontzorgen je op alle vlakken. We ontwikkelen volgens de laatste eisen van webtoegankelijkheid.

Klant aan het woord.

“Met de nieuwe website brengen we onze hippische ondernemers digitaal bij elkaar. Ook kunnen zij nu discussies van fysieke bijeenkomsten online voortzetten. We hebben sinds de livegang al vele nieuwe aanmeldingen gehad. Samen tillen we de sector naar een hoger niveau.” 

– Robert van Almkerk, Coördinator brancheontwikkeling bij FNRS

Een betrouwbare online partner.

  • 50+ andere verenigingen en brancheorganisaties gingen je voor.
  • 20+ jaar ervaring met verenigingen en brancheorganisaties
  • Vertrouwde partner van De Nederlandse Associatie (DNA)

Ook relevant blijven met jouw vereniging?

Als branche- of beroepsorganisatie moet je relevant blijven voor je leden, maar dat gaat niet vanzelf. Wacht niet langer af en versterk de online positie van jouw vereniging.

We denken graag vrijblijvend met je mee over online toepassingen die waarde leveren aan je leden én niet-leden.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.