Spring naar content

Meten is weten is verbeteren

Yard is al jarenlang dé digitale partner voor diverse organisaties in zorg & welzijn, denk aan GGD GHOR Nederland, Kwintes, Lister en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). We maken moderne websites, content platforms, online communities, kennisbanken en apps. En door onze verregaande kennis in het sociale domein voldoen al deze tools aan de hedendaagse privacywetgeving.

Meten is weten. Dat is een bekende uitspraak, maar voor zorg & welzijnsinstellingen meer dan ooit van toepassing. Door gebruikersgedrag te analyseren kun je gefundeerde beslissingen nemen, bijvoorbeeld op het gebied van design of functionaliteit. Weten waar bezoekers op klikken en waarom is onmisbare informatie, om maar een voorbeeld te noemen. Bij Yard geloven we daarom in deze aanpak en voeren we op professionele wijze usability-onderzoek uit. Een contentplatform of webapp wordt daarmee gebruiksvriendelijker en levert het meer resultaat op.

invisaligna

Invisalign.

Invisalign biedt tandcorrectie met bijna onzichtbare beugels. Wij bouwden voor hun een internationaal platform waar orthodontisten hun cases kunnen plaatsen en vergelijken. En dit alles volgens lokale en internationale privacywetgeving. De back-end en de zogenoemde smilescore, waar orthodontisten cijfers kunnen geven aan een behandeling, zijn twee van onze belangrijkste wapenfeiten.