• Vrijheid

 • Vertrouwen

 • Ontwikkeling

Actuele vacatures

Herken jij je in onderstaande vacatures? Stuur dan je sollicitatie naar Martin via martin@yard.nl.

 • New Business Manager

  Een commerciële drive en geïnteresseerd in nieuwe web technologie? We spreken je graag!

 • Full stack web developer

  Maak je graag complexe webapplicaties met symfony? Wij hebben je nodig om ons community platform naar het volgende niveau te brengen.

 • WordPress
  Developer

  In een professioneel team werken aan moderne WordPress content platforms? Wij spreken je graag.

 • Open
  sollicitatie

  Ben je een online talent en spreekt Yard je aan? Aarzel niet om contact met ons te zoeken.

Stage lopen?

Gave stageplek!

Meedoen en meedenken vanaf het begin. Bij Yard draai je snel mee in mooie projecten. We hebben meerdere stage plaatsen beschikbaar!

Echt iets toevoegen?

Wil je in een fijne sfeer werken aan digitale producten die écht een verschil maken? Dan ontmoeten wij je graag!

Bij Yard werk je aan online projecten met een maatschappelijk karakter. Denk aan een leefstijltest voor mbo-studenten of een examenportaal voor de grootste brancheorganisatie in de sport van Nederland, NL actief

Ook maken we contentplatforms voor organisaties als Tactus Verslavingszorg of Kwintes GGZ. Spreekt dit werkveld je aan? Dan ben je bij Yard op je plek.

Bij Yard werken onder meer projectmanagers, designers, ontwikkelaars en online adviseurs. We bedenken en maken een breed spectrum aan online producten.

Jouw ontwikkeling centraal

Bij Yard staat jouw ontwikkeling centraal. Als je bij ons komt werken, heb je vanaf het begin een afwisselende job . Meerdere malen per jaar bespreken we jouw voortgang. We kijken samen naar de ontwikkeling in je vakgebied, jouw toegevoegde waarde op bedrijfsmatig vlak en inzet ten gunste van goede samenwerking binnen het team.

Iedere Yarder deelt ook zijn kennis in- en extern. Interne meetups gaan over onderwerpen als artificial intelligence, virtual reality of het testen van code. Maar denk ook aan design-gerelateerde onderwerpen als usability testing of ux-onderzoek, Ben je er aan toe, dan dagen we je ook uit je kennis extern te delen. Dit kan tijdens eigen kennissessies die we organiseren of via bijeenkomsten van onze partners.

 • We organiseren regelmatig Yard meetups met pizza en LAN-party
 • We kennen een Innovation Friday, waarbij we  we pionieren met nieuwe technologie
 • We verzorgen openbare kennissessies met externe vakexperts en professionals van relaties
 • We bezoeken interessante events en vakgerelateerde congressen

Vrijheid & vertrouwen

We bieden je veel vrijheid. Bijvoorbeeld waar en op welke tijden je werkt. Welke congressen je bezoekt. Of aan welke innovaties je werkt. Samen iedere dag beter worden en onze opdrachtgevers verrassen, dat is de uitdaging. Bij Yard staat jouw ontwikkeling staat centraal. We geven je de mogelijkheid als persoon en op je vakgebied snel te ontwikkelen. We vragen je om ook naast je vakgebied bij te dragen aan het team.

Werken bij Yard levert naast vakkennis veel meer op. We werken met een hecht team van dertig mensen waardoor lijnen kort zijn en er veel verantwoordelijkheid bij iedereen ligt. Je maakt snel stappen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Yarder aan het woord

‘Een beleving voor
de gebruiker’

Emma Mantel

Binnen Yard heb ik allerlei rollen. Ene keer adviseer ik klanten hoe ze hun site beter kunnen inrichten om meer bezoekers te trekken. Andere keer ontwerp ik een compleet nieuwe online tool. Wat het ook is, ik moet erop letten op dat het geheel functioneel klopt, maar dat een gebruiker zich ook prettig voelt. Ik vind het belangrijk dat een website of platform een beleving wordt.

Bij Yard kreeg ik het vertrouwen om gelijk bij te dragen aan de bouw van een grote portal op het gebied van sport in Nederland. 

Els den Engelse – Stagiair web development

Tijdens mijn stage bij Yard heb ik geleerd hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat in het werkveld. Het is heel leerzaam om met ervaren collega’s van diverse disciplines in teams samen te werken.

Sven van Wijk – UX stagiair

Wat heeft Yard jouw te bieden?

Je gaat ervaren hoe het is om te werken bij een professioneel webbureau. We gooien je niet in het diepe, maar begeleiden je intensief. We nemen je op in het team. Dit betekent bijvoorbeeld dat je gewoon meedraait in sprints of interessante kennissessies organiseert om klanten te inspireren. We zien je als een jonge professional die komt om aan het échte werk te ruiken.

De voordelen van een stage bij Yard

 • Een kijkje in de keuken bij een middelgroot online bureau
 • Vanaf het begin bijdragen aan projecten voor onze opdrachtgevers
 • Een zeer professioneel team dat openstaat om kennis en ervaring met jou te delen
 • Een goede stagevergoeding
 • Interessante kennissessies van collega’s op meerdere onderwerpen
 • Tafelvoetbal en pingpong ter ontspanning

Talent en ambitie?

Heb je talent en ben je ambitieus, laat het ons zien! Wij hebben op dit moment stageplaatsen beschikbaar op de onderdelen design, development en communicatie. Neem hiervoor contact op met Martin Donk via martin@yard.nl of bel even naar Yard (030 234 10 20)

LET OP: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.