Maatschappelijke impact.

Bij Yard werken we aan projecten van organisaties met een maatschappelijke missie. Met de juiste online strategie, het meest gebruiksvriendelijke design en de beste open source technologie maken wij het verschil voor de eindgebruiker.

Denk bijvoorbeeld aan een leefstijltest voor mbo-studenten of een examenportaal voor de grootste brancheorganisatie voor sport in Nederland. Spreekt dit je aan, ben je ambitieus en houd je van een fijne sfeer? Dan leren we je graag kennen!

Actuele vacatures (4 stuks).

Ben jij klaar om het verschil te maken? Solliciteer dan op een van onze vacatures. Tot snel!

Op zoek naar een gave stageplek?

Bij ons doe je volop mee vanaf het begin. Vind jouw plek in mooie projecten en word ondertussen intensief begeleid. Je bent direct onderdeel van het team, leert van onze professionals en proost uiteraard mee tijdens onze vrijdagmiddagborrel!

Jouw ontwikkeling staat centraal.

Je krijgt vanaf het begin afwisselend werk, zodat je je breed ontwikkelt. Meerdere malen per jaar bespreken we de voortgang, zodat we kunnen blijven leren van elkaar. Daarnaast delen we onze kennis intern.

Bijvoorbeeld over artificial intelligence, virtual reality en het testen van code, en meer design-gerelateerd over usability testing en UX-onderzoek. Als je eraan toe bent kan je jouw kennis ook extern delen in kennissessies bij ons, onze klanten of bij onze partners. Wat we in ieder geval doen: 

  • Regelmatige meet-ups en een LAN-party mét pizza 
  • Innovation Friday: pionieren met nieuwe technologie
  • Openbare kennissessies met externe vakexperts 
  • Bezoek interessante events en vakgerelateerde congressen

Hecht team met veel vrijheid.

Ons team bestaat uit zo’n 30 strategen, UX-designers, ontwikkelaars en projectmanagers. En daarnaast heb je natuurlijk verbinding met een groot netwerk van professionals via onze klanten en partners.

Wil je meer weten over hoe we werken? Dat lees je hier! Weet in ieder geval dat je binnen Yard veel vrijheid krijgt, bijvoorbeeld in waar en op welke tijden je werkt ,naar welke congressen je gaat en aan welke innovaties je werkt. Wij vinden korte lijnen belangrijk en leggen veel verantwoordelijkheid bij iedereen. Zo kunnen we met z’n allen snel stappen maken en bijdragen aan de missies van onze klanten. 

Worden Emma en Yvette jouw collega’s?

Onze UX-designer Emma Mantel vertelt over haar werk:

Binnen Yard heb ik verschillende rollen. De ene keer adviseer ik klanten hoe ze hun website beter kunnen inrichten om meer bezoekers te trekken. De andere keer ontwerp ik een compleet nieuwe online tool. Ik let er in ieder geval op dat het geheel functioneel klopt, en dat een gebruiker zich ook prettig voelt. Tijdens sessies gaan we samen opzoek naar de juiste balans tussen vorm en functie

Emma Mantel

Onze front-end developer Yvette Nikolov vertelt over haar werk:

Ik kwam via het Make IT Work-programma bij Yard terecht. Als front-end developer vind ik het vooral gaaf dat mijn werk direct effect heeft. En ik krijg bij Yard de ruimte om me verder te ontwikkelen. Op dit moment houd ik me bezig met accessibility en React en begeleid ik een stagiair. Mijn collega’s zijn hier ook erg behulpzaam in en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wanneer ik een mooie kans zie, is de kans groot dat ik me hier verder in kan verdiepen, waardoor ik mijn collega’s ook iets nieuws kan leren

Yvette Nikolov

Ook werken bij Yard Digital Agency?

Ben je ambitieus en werk je graag voor organisaties met een maatschappelijke missie? Solliciteer dan op een van onze vacatures. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we leren je graag beter kennen!

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.