De digitale wereld verandert razendsnel. Praktisch iedere maand is er wel weer een nieuwe innovatie of technologie beschikbaar, waar wij graag van leren en over praten. Daarom is er nu de YardCast, de podcast over digitale vernieuwing.

Als online partner voor organisaties met een maatschappelijke missie weten wij wat er speelt in het digitale domein. We zitten bovenop de nieuwste trends en producten en kijken wat we daarvan wel of niet kunnen toepassen voor onze klanten. Die kennis delen we graag.

En modern als we zijn doen we dat niet enkel in tekst of via een fijne video, maar ook in de vorm van een podcast. In de YardCast praten we met experts over heden, verleden en toekomst van digitale dienstverlening.

In de eerste aflevering gaan we in gesprek met Nicol Nijland, UX-specialist van Yard. Zij weet precies hoe jouw site zijn gebruikers zo goed mogelijk bedient. In het digitale domein gaat er namelijk nog vaak genoeg iets fout op het gebied van gebruiksgemak, zeker als het gaat om sites van (semi-)overheden.

We kijken dit keer daarom specifiek naar de juiste of onjuiste indeling van een gemeentesite. Waar moet je op letten? Waarom is een goede indeling eigenlijk van belang en wat gaat er vaak goed en fout? In deze aflevering van de YardCast komt het allemaal voorbij.  
 
Trouwens, mocht je nou geen gemeentesite hebben, veel van de tips in deze uitzending zijn ook toepasbaar op andere sites of platformen. Kortom: alle reden om te luisteren én te abonneren.

YardCast op alle platformen

De podcast is te vinden op Spotify, Google Cast, Apple Podcasts en praktisch alle andere bekende platformen.

Vragen, ideeën of opmerkingen? Stuur ons gerust een mailtje! Veel luisterplezier!

Foto van Nicol Nijland tijdens de podcastopname.

Deel:

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.