Droom je ook van een levendige online community waar de deelnemers actief kennis en ervaring delen? In dit korte, krachtige webinar delen we 10 factoren die het succes van jouw community bepalen. 

In precies een uur komt er een mooie mix van theorie en praktijkervaringen langs, waarbij we starten met de vragen:

  • Wat is nu eigenlijk een online community? 
  • Wanneer is het slim om een online community te starten? 
  • Hoe zorg je ervoor dat op je platform ook daadwerkelijk een community ontstaat? 

Tien succesfactoren om tot een levendige online community te komen:

Aan de hand daarvan komen we tot 10 succesfactoren. Factoren die aan bod komen zijn onder meer: emotie, gebruiksvriendelijkheid en focus.  Wie zijn er aan het woord?

  • Dennis van Aalst MSc, directeur van Yard | Digital Agency, verzorgt het webinar. Hij adviseert organisaties zoals branchevereniging TVVL, de KNVB, Kiempunt Limburg en het Europese programma Active Local Europe. Opdrachten variëren van eenmalige community reviews tot een uitgebreid adviestraject om te komen tot een community plan. 
  • Thea Aartsma, informatiespecialist en community manager van GGD GHOR Nederland, deelt in het webinar haar jarenlange ervaring met het online kennisplatform www.ggdghorkennisnet.nl. Deze online community heeft inmiddels meer dan 16.000 leden en is ook in coronatijd van enorme waarde.
Meer webinars zien? Op onze speciale pagina zie je een compleet overzicht van al onze online presentaties.

Andere interessante artikelen:

Als organisatie heb je een website nodig die wendbaar is. Die in deze tijden van vele veranderingen gemakkelijk en snel…
Digitale dienstverlening voor gemeenten kan innovatiever en voordeliger. Met deze overtuiging is vijf jaar geleden het Open Webconcept opgericht. Intussen…

Deel: