Binnen Yard zijn we niet te beroerd om onze kennis te delen.

Alles over online communities in één magazine

CONNECT. editie 1 gaat over online communities

De eerste editie van CONNECT. is volledig gericht op online communities en kennisdelen. Hoe zorg je ervoor dat jouw website of platform een succes wordt? Online kenniscommunities (of: community-of-practices) zijn de trend van 2020.

‘Vroeger was het informeren, informeren en informeren. Tegenwoordig is het veel meer kennisdelen en informatie halen uit je doelgroep en daar dan iets mee doen’, sprak communityspecialist Jarno Vedders onlangs in een interview met ons.

Dat zijn wij hartgrondig met hem eens en daarom introduceren we CONNECT: een bomvol (gratis!) digitaal magazine, boordevol interessante informatie specifiek gericht op het verbeteren en versterken van jouw kennisplatform of community.

Denk bijvoorbeeld aan tips voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van je platorm, of manieren om beter gevonden te worden in Google.

Ontvang GRATIS de uitgebreide special over online communities!

  • UX-tips voor het verbeteren van je platform (en daarbij de conversie te verhogen)
  • SEO-tips om je community platform een boost in Google te geven
  • Een uitgebreid interview met de makers van Samen Voor Elkaar, een succesvol platform waar burgers en overheid samenkomen.
  • De succesvolle communities van de KNVB en FNRS: wat is hun geheim?
  • Antwoord op de vraag: Hoe activeer je een community?
  • Theorie: zo werkt de community lifecycle

Download CONNECT. Magazine: alles over online communities

Na het invullen van dit formulier krijg je het magazine gratis toegestuurd!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Meer weten?

Heb je vragen over een online kenniscommunity? Wil je meer weten over kennisdeling? Neem contact met ons op!

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.