Scroll naar praktische informatie

Verenigingen zijn door snelle maatschappelijke veranderingen zoals individualisering en digitaal werken genoodzaakt zich aan te passen. Ze zoeken nieuwe leden, experimenteren met nieuwe verdienmodellen en denken na over nieuwe proposities om van extra toegevoegde waarde te zijn.

Wat heeft gepersonaliseerde online communicatie en digitale dienstverlening te bieden aan de moderne vereniging? Na het succes van ons eerste webinar over de moderne vereniging, organiseren wij een vervolg op 13 januari 2022. In dit interactieve webinar delen Dennis van Aalst en Sylvia Witte – Vlieger de nieuwste inzichten, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Sylvia Witte – Vlieger (co├Ârdinator kennisnetwerk Lean in de zorg ) vertelt over de digitale strategie en ervaringen van haar vereniging. Dat doet ze aan de hand van het nieuwe platform https://lidz.nl.

Dennis van Aalst MSc (directeur van Yard) geeft tips en laat interessante praktijkvoorbeelden zien van digitale platformen van branche- en beroepsverenigingen.

In de dagelijkse praktijk adviseert hij verenigingen over hun online strategie.

Deze waardevolle kennis en ervaringen delen Sylvia en Dennis in een webinar op donderdag 13 januari 2022 van 13:00 tot 14:00 uur. Zodat ook jij te weten komt hoe je als vereniging in kunt spelen op een veranderende omgeving en praktische voorbeelden op het gebied van klantgericht digitaliseren leert kennen.

Schrijf je gratis in voor het webinar: De moderne vereniging zit in je broekzak

We organiseren deze sessie met behulp van Zoom. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Heb je vragen en/of wil je niet wachten tot 13 januari? Mail naar: danielle@yard.nl of bel 030-234 1020. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

Wat kom je te weten in dit webinar?

  • Je krijgt inzicht in de mogelijkheden om online te binden en te boeien.
  • Je leert inspirerende praktijkvoorbeelden kennen.

Deze sessie is bedoeld voor verenigingsprofessionals die via het online kanaal betere verbinding zoeken met hun doelgroep.

Tags
  • communicatie
  • online strategie
  • vereniging
  • webinar

Praktische informatie

Datum: 13 januari 2022
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Locatie:
Online webinar

Aanmelden evenement

Deel dit evenement