Scroll naar praktische informatie

Digitale dienstverlening voor gemeenten kan innovatiever en voordeliger. Met deze overtuiging hebben wij 5 jaar geleden het Open Webconcept opgericht. Intussen werken 24 gemeenten en diverse marktpartijen samen om doorontwikkeling, flexibiliteit en continuïteit te realiseren. Binnen het Open Webconcept ontwikkelen gemeenten samen online toepassingen en dataservices.

Tijdens het webinar op dinsdag 29 november 2022 van 13.00 tot 14.00 uur leer je wat de voordelen zijn van het Open Webconcept voor deelnemende gemeenten. Naast uitleg van Dennis van Aalst en Martin Donk van Yard, vertellen Holger Peters van gemeente Buren en Gail van Donselaar van gemeente Gouda over hun ervaringen. Holger en Gail geven concrete voorbeelden van functionaliteiten die zij het afgelopen jaar samen met Yard hebben ontwikkeld. Ben jij er ook bij?

Sprekers

Holger Peters (informatieadviseur en webmanager bij gemeente Buren) ontwikkelt samen met Yard een MijnZaken-portaal. Hier kunnen inwoners via een kanaal naar keuze en op laagdrempelige wijze inzicht krijgen in de real-time status van hun aanvraag bij de gemeente. Holger geeft een demonstratie van dit portaal.

Gail van Donselaar (online redacteur bij gemeente Gouda) legt uit hoe de gemeente Gouda de nieuwe functionaliteiten van het Open Webconcept heeft gebruikt om inwoners te betrekken bij het verbeteren van de leefomgeving in de stad.

Dennis van Aalst MSc (directeur van Yard) en Martin Donk (productmanager bij Yard) vertellen hoe het Open Webconcept werkt en welke functionaliteiten zij hebben kunnen ontwikkelen voor meerdere gemeenten.

Schrijf je kosteloos in voor het webinar: Het Open Webconcept

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de voordelen van het Open Webconcept?
  • Wat zijn recentelijk ontwikkelingen van het Open Webconcept?
  • Hoe kan mijn gemeente meedoen met het Open Webconcept?

Deze sessie is bedoeld voor projectmanagers, communicatieprofessionals en webmanagers bij gemeenten. Gemeenten die nog niet zijn aangesloten bij het Open Webconcept leren over de voordelen. Gemeenten die al zijn aangesloten krijgen een voorproefje van de nieuwste functionaliteiten.

Praktische informatie

We organiseren deze sessie met behulp van Zoom. Deelname is kosteloos.

Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Heb je vragen en/of wil je niet wachten tot 20 oktober? Mail naar: danielle@yard.nl of bel 030- 232 63 62. We gaan graag het gesprek met je aan.

Tags
  • gemeente website
  • online strategie
  • Open Webconcept voor Gemeenten
  • webinar

Praktische informatie

Datum: 29 november 2022
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Locatie:
Online webinar

Aanmelden evenement

Deel dit evenement