In de tweede aflevering van de Yardcast, dé podcast over digitale vernieuwing, gaan we dieper in op ’s werelds grootste CMS: WordPress. Want: “WordPress is door iedereen te installeren. Je broertje, het handige buurjongetje op de hoek, maar je moet het wel goed en veilig doen”, zegt Martin Donk, operationeel manager van Yard | Digital Agency én WordPress-expert. “En daar gaat het vaak fout.”

En precies om die reden vertelt Martin in de Yardcast wat je wel en vooral niet moet doen als het gaat om WordPress. Het ooit door Matt Mullenweg gestarte CMS is inmiddels toe aan versie 6.0 en mede daarom gaat hij in een tweegesprek dieper in op thema’s als veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en – voor de leek – moeilijke termen als OWASP 10 en plug-ins.

Podcast: WordPress veilig krijgen en houden

De interessante aflevering duurt ongeveer 30 minuten waarin Martin ook verklapt welke websites hij als beginnende programmeur ooit in elkaar draaide… Veel luisterplezier! Vragen over WordPress, Gutenberg of een ander gerelateerd onderwerp? Stuur ons gerust een mailtje!

De podcast is te vinden op Spotify, Google Cast, Apple Podcasts en praktisch alle andere bekende platformen.

In de volgende aflevering gaan we het gesprek aan met Siebe van Schalkwijk, productowner van Yunits, onlinecommunitysoftware van Yard Digital Agency – WordPress specialist. Met hem praten we over heden, verleden en toekomst van online community’s.

Martin Donk tijdens podcastopname

Deel: