Een levendige online community draagt bij aan de waarde van je vereniging. In dit korte, krachtige webinar delen we vier factoren die het succes van jouw community bepalen. 

In minder dan een half uur komt er een mooie mix van theorie en praktijkervaringen langs, en laten we de mogelijkheden rondom Yunits Communitysoftware zien.

Afbeelding van LIDZ een website met het onderdeel vraag & antwoord

Mathijs Vleeming, strateeg en adviseur verenigingen bij Yard, trapt af met de beantwoording van de vraag: wat levert een online community je nou eigenlijk op? Dit duidt Mathijs aan de hand van het zogenoemde SPACES-model. In dit webinar kom je erachter wat dat precies inhoudt.

Na zijn talk is het de beurt aan Danielle Hes, adviseur Yunits community software. Zij vertelt wat het Yunits community platform precies inhoudt en hoe jij die het beste voor je organisatie kunt inzetten. Ze geeft een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden.

Na dit webinar weet je:

  • Wat de voordelen van een online community zijn;
  • Wat de meest gemaakte fouten zijn;
  • Wat het Yunits communityplatform is en hoe je het inzet.

Vier factoren voor een succesvolle community:

Meer webinars zien? Op onze speciale pagina zie je een compleet overzicht van al onze online presentaties.

Andere interessante artikelen:

Jouw bezoekers staan centraal bij het ontwerpen en indelen van je website. Zij moeten makkelijk hun doel kunnen bereiken, de…
Yard | Digital Agency is de nieuwste partner van de #11 Innovatiehub, het innovatiecentrum van de KNVB. Als innovation partner…
Waarom is “ontmoeten en verbinden” een van de belangrijkste van de vier kerntaken van jouw vereniging? Hoe hebben verenigingen deze…

Deel:

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.