Verenigingen zijn door snelle maatschappelijke veranderingen zoals individualisering en digitaal werken genoodzaakt zich aan te passen. Ze zoeken nieuwe leden, experimenteren met nieuwe verdienmodellen en denken na over nieuwe proposities om van extra toegevoegde waarde te zijn.

Wat heeft gepersonaliseerde online communicatie en digitale dienstverlening te bieden aan de moderne vereniging? Het succes van ons eerste webinar over de moderne vereniging gaf reden tot een nieuwe editie. In dit interactieve webinar delen Dennis van Aalst, Marc van Rosmalen en Sylvia Witte – Vlieger de nieuwste inzichten, zodat je als vereniging klaar bent voor de toekomst.

Wat heeft een moderne vereniging aan gepersonaliseerde online communicatie?

Wie zijn er aan het woord:

  • Dennis van Aalst MSc (directeur van Yard) geeft tips en laat interessante praktijkvoorbeelden zien van digitale platformen van branche- en beroepsverenigingen.
  • Marc van Rosmalen (manager ledenbelang NVM) vertelt over (de toekomst van) ‘het digitale clubhuis’ van NVM, de Nederlandse Coƶperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs.
  • Sylvia Witte – Vlieger (coƶrdinator kennisnetwerk Lean in de zorg ) vertelt over de digitale strategie en ervaringen van haar vereniging. Dat doet ze aan de hand van het nieuwe platform https://lidz.nl.

Hieronder kun je het webinar terugkijken:

Webinar: de vereniging in je broekzak 2022 en daarna

Klik op de tijdbalk in de video om naar een specifieke spreker te gaan.

Meer video’s zoals deze? Abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Meer webinars

Echte verbinding tussen verenigingsleden is bijzonder waardevol. Ontmoetingen en verbinding tussen leden faciliteren is dan ook een van de 4 kerntaken…
Een moderne ledenorganisatie benut de digitale snelweg om haar netwerk te verbinden en te inspireren. De ambitie is om kennisontwikkeling…
Worstel je met de indeling van je website? Ben je benieuwd hoe je ervoor zorgt dat alle doelgroepen snel de gewenste informatie…

Deel:

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.