De voordelen

Met een goede website voor jouw vereniging genieten je leden van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke informatieverstrekking: voor leden is het lastig om aan de juiste informatie te komen als het ongestructureerd op de website of zelfs op papier staat. Binnen de web-omgeving van Yard is dit geen probleem. De juiste informatievoorziening wordt gekoppeld aan de juiste persoon, op basis van de rol binnen de vereniging.
  • FAQ’s: leden kampen vaak met dezelfde vragen. Zonder een (goede) website zou het betekenen dat je constant bezig bent met het herhalen van het antwoord op dezelfde vraag, gesteld door een ander lid. Yard heeft een slimme vraag- & antwoordfunctionaliteit ontwikkeld die dit probleem tackelt.
  • App: je kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder app. Onze native smartphone-app – de Yunits-applicatie – zorgt voor meer én laagdrempelige interactie tussen de leden en de vereniging.

Ledenwerving

Veel verenigingen kampen tegenwoordig met een dalend aantal leden. Naast een website voor verenigingen komt Yard ook met een onlinestrategie voor de werving van nieuwe leden. We begrijpen dat jouw leden essentieel zijn voor het bestaan van de vereniging.

Modint.nl in verschillende stijlen
Verenigingsplatform voor Businessnetwerk Modint

Gebruiksvriendelijkheid

Door onze ervaring met het maken van een website voor verenigingen, weten we waar deze aan moet voldoen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. We zorgen voor:

  • Een overzichtelijke homepage: de homepage is één van de belangrijkste pagina’s van een website. Als deze niet overzichtelijk is, haken bezoekers af. We zorgen voor intuïtieve navigatiemogelijkheden en overzichtelijke menu’s, zodat elke bezoeker weet waar hij of zij moet zijn.
  • Contact: een veelgemaakte fout bij het maken van een website is de beperkte vindbaarheid van contactgegevens. Veel bezoekers willen in contact komen met de vereniging. Dit kunnen potentiële sponsors of nieuwe leden zijn. Wanneer ze afhaken omdat de contactinformatie lastig of niet vindbaar is, is dit natuurlijk doodzonde. Wij zorgen dus vanzelfsprekend voor duidelijk vindbare contactvermeldingen.
  • Less is more: hoe meer teksten en andere elementen te vinden zijn, hoe onoverzichtelijker het wordt. Yard zorgt voor een verzorgde en rustige indeling, zodat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid.
knvb-een-tweetje
Platform Eén Tweetje van de KNVB om samenwerking tussen verenigingen te verbeteren

Een website voor verenigingen van Yard

Wanneer je de website laat ontwikkelen door Yard, ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Je website is:

  • Overzichtelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Persoonlijk

Dat is in veel gevallen precies wat de leden wensen van een website. Ben je benieuwd of onze diensten ook bij jouw vereniging aansluiten? Neem dan gerust eens contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Of neem eens een kijkje bij onze cases om te zien wat we in het verleden al voor klanten hebben mogen doen.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een website voor verenigingen? Neem contact op met Daniëlle Hes, sales adviseur van Yard.