Hoe zet je als organisatie voor welzijn en maatschappelijke dienstverlening je website in om kwetsbare inwoners te ondersteunen? Steeds meer welzijnsorganisaties gaan blended werken: ze combineren online en offline op slimme manieren. In dit webinar alles over blended hulpverlening.

In iets minder dan een uur bespreekt Dennis van Aalst, directeur van Yard | Digital Agency met experts uit het werkveld alles over blended dienstverlening. Hoe zet je het precies in als welzijnsorganisatie? Waar moet je op letten? En hoe pakken anderen dit aan?

Hoe zet je blended hulpverlening in als (welzijns)organisatie?

Wie zijn er aan het woord:

  • Dennis van Aalst MSc (Yard | Digital Agency) is moderator van het gesprek rondom blended hulpverlening.
  • Maureen van Duren (Welzijn Bloemendaal) vertelt over haar ervaringen en digitale uitdagingen met betrekking tot Welzijn Bloemendaal en haar relatief oudere doelgroep.
  • Wendy Jansen (De SMD) geeft via een uitgebreide case inzichten in (de toekomst van) blended werken.
  • Esther van Rijnsoever-Ockeloen (AdSysCo) geeft aan de hand van een ijkpersoon weer hoe je inwoners en hulpverleners helpt via blended dienstverlening.

Het volledige webinar kun je hieronder terugkijken. Specifiek gedeelte bekijken? Klik op de taakbalk onder de video en selecteer de desgewenste spreker.

Meer video’s zoals deze? Abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Meer webinars.

Dit zijn de meest recente webinars. Een compleet overzicht vind je op de webinarpagina.

Deel: