De zorg- en welzijnssector is bezig met een grote digitale transformatie. Cliënten en naasten oriënteren zich bijvoorbeeld online naar de best passende zorgverlener. Ook in het zorgproces krijgen digitale middelen een steeds volwassener plek.

Met de komst van responsive design, moderne web apps en (steeds) veilige(re) dataverbinding staat niets een goede mobiele functionaliteit meer in de weg. Als zorg of welzijnsinstelling wil je voor cliënten en naasten vraaggerichte dienstverlening aanbieden die veilig en toekomstbestendig is.

Laat ons je helpen bij deze uitdaging middels een klantgerichte webstrategie. We zijn niet alleen de bedenkers, maar ook de bouwers van moderne, klantgerichte websites, content platforms, online community’s, kennisbanken en apps.

Onze dienstverlening in zorg & welzijn

Onze jarenlange ervaring voor diverse organisaties in zorg & welzijn maakt ons dé digitale partner. Zo zijn we al partner van GGD GHOR, Kwintes, Lister, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en Altrecht.

Onze dienstverlening omvat:

  • Online strategie advies
  • UX Design en onderzoek
  • Web, app en community ontwikkeling
  • Beheer & Onderhoud
  • Hosting

Daarbij hebben we e-health-specialisten in huis die niet alleen kijken naar de functie van een zorgapp, maar ook het gebruik. Het online product wordt extra gebruiksvriendelijk en levert meer resultaat op door onze professionele usability onderzoeken. Uiteraard voldoen ook al onze tools aan de hedendaagse privacywetgeving.

Een app zorgt voor een betere digitale ervaring – ook in de zorg

Het gebruiken van een app zorgt voor veel meer mogelijkheden voor de gebruiker zoals notificaties of gebruik van je locatie. Alle extra mogelijkheden maken de digitale ervaring van de gebruiker beter.

Van een langdurige samenwerking worden we beide beter

Door te investeren in de relatie brengen we elkaar verder. We vinden het belangrijk om per klant te werken met een vaste projectmanager die de situatie door en door kent en overal van op de hoogte is. Daarbij is er jaarlijks tweemaal een online performance gesprek waarin we proactief advies geven.

We geloven in kennisdeling en de kracht van het netwerk. Zo organiseren we minimaal 6 keer per jaar kennissessies over relevante onderwerpen. Daarnaast brengen we je ook in verbinding met andere organisaties in intervisie groepen. Hierin worden relevante praktijkvoorbeelden besproken zodat we samen beter kunnen worden.

Yard Zorgsites

Onze online oplossingen zijn allemaal op maat, waardoor jij als zorginstelling jouw doelen bereikt. Wij ontwerpen en bouwen een website of app die aansluit bij jouw doelgroep in een persoonlijk design afgestemd op jouw wensen.

Echter hebben wij ook een aparte tak, Yard Zorgsites, waarbij we voor huisartsen, zorgcentra en andere kleinere zorginstellingen een standaardwebsite als abonnement aanbieden. Hierdoor hebben deze organisaties met minimale inspanning en investering een kwalitatief hoogwaardig product.

Samen iets goeds maken?

Technologie heeft zijn weg gevonden in de zorg. De ontwikkeling van zorg websites en apps vereist een nauwkeurige aanpak. De gezondheidszorg werkt steeds meer met digitale toepassingen en wordt hierdoor steeds efficiënter en doortastender. Zoek jij ook een agency om jou te helpen met een onderscheidende digitale communicatie en dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op. Samen realiseren we een toekomst waarin technologie en zorg naadloos met elkaar samenwerken en waarin zorg efficiënter verleend kan worden.

invisaligna

Invisalign.

Invisalign biedt tandcorrectie met bijna onzichtbare beugels.

Wij bouwden voor hun een internationaal platform waar orthodontisten hun cases kunnen plaatsen en vergelijken. En dit alles volgens lokale en internationale privacywetgeving.

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.