Ondersteuning op drie vlakken.

In Nederland is veel kennis beschikbaar, maar hoe verspreid je die onder jouw doelgroep? Door de strategie van jouw organisatie te vertalen naar passende online toepassingen, helpen we om de beschikbare wetenschappelijke kennis online te vertalen naar bruikbare informatie. Daarnaast ondersteunen we jouw leerlingen, studenten en docenten met gebruiksvriendelijke apps of platformen. Denk aan een studentenportaal om opdrachten in te kunnen leveren, een examenportaal of een app om je leefstijl te testen. We helpen jouw organisatie graag op de volgende drie onderdelen:

 • Communicatie.

  Delen van informatie en kennis, op een gebruiksvriendelijke, toegankelijke en veilige manier. 

 • Interactie.

  Stimuleren van het gesprek tussen professionals en mogelijk maken van interactie tussen docent en student. 

 • Dienstverlening.

  Inzetten van tools, apps en websites om dienstverlening op hoog niveau te kunnen bieden.

Online kennisplatform

Een online kennisplatform biedt professionals een plek om vragen te kunnen stellen en antwoorden te krijgen. Experts kunnen hier ook in contact komen met andere professionals. Daarnaast krijgen zij een actueel en uitgebreid overzicht van informatie via de kennisbank. Wij hebben hiervoor de Yunits community software ontwikkeld, die op een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde manier zorgt voor relevante contacten en het delen van nuttige informatie. Lees hier meer over de mogelijkheden van het online communityplatform.  

Portaal of tool op maat

Via een examenportaal, studentenportaal of bijvoorbeeld een tool voor vragenlijsten werkt jullie organisatie efficiënt en veilig. Maar voor complexe werkprocessen voldoet standaard software niet. Dan heb je een online portaal nodig dat zich aanpast aan jullie wensen. Met een maatwerkportaal heb je alle vrijheid om het precies zo in te richten als nodig is voor jouw organisatie.

Deze afbeelding toont de website van NSPOH

Op zoek naar een online partner?

Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met je mee over de inzet van mogelijke online toepassingen, om kennis te verzamelen verspreiden en verrijken.

Bekijk ons werk.

Kennisinstituut,
Onderwijs
Kennisinstituut,
Overheid,
Sport,
Zorg & welzijn

Gebruiksvriendelijk en veilig.

Onze UX-designers en ontwikkelaars zijn specialisten in het optimaal toegankelijk maken van de website of app. Zo kunnen ook mensen met een visuele of cognitieve beperking gebruik maken van de online toepassing. Wat we doen:  

 • We ontwikkelen volgens de laatste eisen van webtoegankelijkheid.
 • Onze specialisten volgen de trends, zoals spraakassistentie en leesbare contrasten.
 • We leren webredacteuren hoe ze content toegankelijk kunnen maken.
 • We werken volgens gecertificeerde standaarden. Yard en onze hostingprovider True Webhosting zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.
 • We verwerken privacygevoelige informatie volgens de eisen van de AVG en GDPR.

We werken onder andere voor:

Binnen het onderwijs zijn wij o.a. werkzaam voor:

Even overleggen? 

Heb je een vraag over de inzet van websites, kennisplatform, apps of andere online toepassingen in jouw kennisinstituut of onderwijsinstelling? We denken graag vrijblijvend met je mee!