Yard, een betrouwbare online partner.

  • Meer dan 100 andere maatschappelijke organisaties gingen je voor
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de publieke sector
  • ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

Waterdicht werkproces met een portaal op maat.

Hoe verwerken jullie aanvragen, vragenlijsten of andere complexe administratieve processen? Veel (semi)overheidsorganisaties doen dat in verschillende systemen en Excelbestanden. Dat kost erg veel tijd én brengt risico’s met zich mee, zoals vergeten aanvragen en datalekken. Hoe voorkom je dit soort blunders? Standaard softwarepakketten zijn niet geschikt voor complexe werkprocessen zoals die van jullie.

Wij hebben de oplossing voor jouw organisatie: een klantportaal of cliëntportaal op maat dat perfect aansluit op jullie werkproces en uiterst gebruiksvriendelijk is. Daarmee werken jullie soepel, efficiënt en veilig. Een waterdicht werkproces geeft een gerust gevoel. En jouw aanvragers bekijken via de mijn-omgeving zelf de status van hun aanvraag. Dat scheelt een hoop mails.

Interessante cases.

Kennisinstituut,
Onderwijs,
Zorg & welzijn
Kennisinstituut,
Sport,
Vereniging,
Zorg & welzijn

Maatwerkportaal dat perfect aansluit op jullie werkproces.

Met een maatwerkapplicatie, klantportaal of cliëntportaal op maat heb je alle vrijheid om het precies zo in te richten als nodig is voor jouw organisatie. Wat hebben onze klanten zoal nodig? Denk aan:

  • een apart deel voor klanten en voor beheerders, waarop ze inloggen. Zodat gegevens goed beveiligd zijn.
  • cases automatisch toekennen aan de juiste medewerker. Zodat de workflow soepel en foutloos verloopt.
  • automatische notificaties en reminders naar medewerkers. Zodat geen enkele case tussen wal en schip valt.
  • verschillende rollen en rechten. Zodat mensen alleen díe gegevens zien die ze moeten zien.
  • exportmogelijkheden (naar pdf of Excel). Zodat je snel en eenvoudig rapportages kunt maken.
  • koppelingen met andere interne systemen. Zodat je in maar één systeem hoeft te werken.

En heb jij behoefte aan een functionaliteit die hier niet bij staat? Heel veel is mogelijk. Dat is het mooie van een maatwerkportaal. Laten we even bellen of mailen, zodat je direct weet of wij jouw wens kunnen realiseren.

“Yard gaat echt in onze schoenen staan. Ze leven zich in onze situatie in en denken van daaruit met ons mee. Dat betekent dat ze niet alles zomaar aannemen. Als het verstandiger is om iets op een andere manier te doen, komen ze met een tegenvoorstel. Of ze wijzen ons op de consequenties van een bepaalde keuze. Dat werkt erg prettig.”

Thea Aartsma, informatiespecialist bij GGD GHOR Nederland
Het maatwerkportaal Mijn gezonde school van GGD GHOR Nederland
Het maatwerkportaal Mijn gezonde school van GGD GHOR Nederland.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal.

Bij de portalen die wij maken staat de gebruiker centraal. Altijd. Lang niet alle softwareontwikkelaars doen dat. Dan krijg je een portaal dat goed aansluit bij het werkproces, maar waar niet mee te werken valt. De indeling is onlogisch en gebruikers begrijpen niet waar ze wat kunnen vinden.  

Bij onze portalen zorgt het UX- en designteam (4 personen) voor een aantrekkelijk ontwerp met een intuïtieve indeling. Daarvoor doen we onderzoek onder de gebruikers. Zodat klanten en beheerders fijn werken met de tool. Ook zorgen we ervoor dat jullie portaal AVG-proof is en, als je dat wilt, webtoegankelijk.

Het examenportaal van NLActief is een maatwerkportaal.

Veelgestelde vragen.

Is een maatwerkportaal laten maken duur?

Een maatwerkportaal laten maken hoeft niet duur te zijn. Bij Yard werken we met kant-en-klare, herbruikbare bouwblokken die al grondig zijn getest. Dat zijn bouwblokken die vrijwel iedere portal nodig heeft. Denk aan een dashboard, inlogmogelijkheden en workflows. Met de blokken bouwen wij snel een goede basis. Functionaliteiten die we niet klaar hebben liggen, maken we op maat. Zo heb jij snel en kostenefficiënt een klantportaal of cliëntportaal op maat. Dat maakt het al snel rendabel.

Worden wij met een maatwerkportaal afhankelijk van Yard?

Als je een klantportaal of cliëntportaal op maat laat maken, ben je daarna meestal afhankelijk van de leverancier. Als je wilt wisselen van leverancier, moet je het hele portaal opnieuw laten bouwen. Dat is een enorme investering. Bij Yard werken we met Symfony en React. Dat zijn robuuste en flexibele opensourcesystemen. Andere leveranciers werken er ook mee. Daardoor ben je niet afhankelijk van ons en blijf je ook in de toekomst vrij in je keuze voor een leverancier.

Neem geen risico’s meer.

Ben jij ook klaar met omslachtig en inefficiënt werken? Wil jij ook een waterdicht proces waarmee jullie geen risico op fouten of datalekken meer lopen? Neem vandaag nog contact met ons op.

We werken onder andere voor:

The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.