www.allesoversport.nl brengt een grootse verzameling partnerorganisaties bijeen om sporters, coaches, activiteitenbegeleiders en sportbestuurders van gerichte en actuele kennis te voorzien. Yard | Digital Agency heeft het platform ontwikkeld voor Kenniscentrum Sport & Bewegen in opdracht van het ministerie van VWS en in samenwerking met Mulier Instituut, NOC*NSF, RIVM, SCP, TNO, VeiligheidNL, Vereniging Sport en Gemeenten en Vereniging voor Sportgeneeskunde.

Op www.allesoversport.nl komt praktische en wetenschappelijk onderbouwde kennis bij elkaar.

We maken de gebruikerservaring persoonlijk

Het doel van allesoversport.nl is om relevante informatie op maat te bieden. Annemieke van den Heuvel van Kenniscentrum Sport & Bewegen zegt hierover: “De doelgroep van de site is heel divers. Door bezoekersprofielen op te bouwen in ons customer data platform kunnen we gericht content aanbieden. Denk aan artikelen, evenementen en webinars. Deze sluiten dan aan bij het profiel van de bezoeker. In de praktijk zien we dat dit leidt tot hogere conversie.” Op www.allesoversport.nl komt praktische en wetenschappelijk onderbouwde kennis bij elkaar.

Een “headless” architectuur

De artikelen op allesoversport.nl komen uit meerdere bronnen. Ook worden artikelen op de websites van diverse partners gepubliceerd. Edwin van Yard | Digital Agency legt uit: “Door de website los te koppelen van de content ontstaat een flexibele architectuur. Alle content zit in een aparte auteursomgeving en content repository. We zijn hierdoor in staat om snel nieuwe partnersites van content te voorzien. Ook zijn we klaar voor verdere groei”.

Toenmalige Minister Schippers over de start van Allesoversport.nl

Gerelateerde projecten.