• Meer dan 1000 lidorganisaties

  • Afgeschermd deel voor leden

  • Koppeling met Microsoft Dynamics

De NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn) zet zich in voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen. De vereniging wilde haar visie ‘De Digitale Vereniging’ realiseren. Daarvoor had de NVTZ behoefte aan één online omgeving voor zowel leden als het publiek. Samen ontwikkelden we een online platform dat wordt ingezet als corporate website en ledenportaal.

Online platform NVTZ in het kort 

  • Uitgebreide koppeling met Microsoft Dynamics CRM.
  • Leden hebben toegang tot een afgeschermde omgeving waar ze o.a. hun gegevens beheren, zich inschrijven voor opleidingen en aanmelden voor evenementen. 
  • Lidorganisaties kunnen accreditatie voor ‘goed toezicht’ behalen. Het publiek kan deze bekijken.
  • Elke nacht worden nieuwe leden uit CRM uitgelezen en uitgenodigd voor activatie in het platform.
  • Uitgebreide kennisbank met o.a. publicaties, blogs en artikelen.

De website van NVTZ

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) is een onafhankelijke, kritische vereniging die staat voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen.

Slimme integratie 

Het online platform maakt slim gebruik van de kracht van WordPress én de kracht van Yunits. De ‘voorkant’ van het platform is gemaakt met WordPress. Hiermee kan de NVTZ eenvoudig verschillende typen content publiceren, zoals nieuws en artikelen. Nieuwe contentpagina’s zijn snel gemaakt met behulp van flexibele templates. Voor het bewerken en publiceren van content werkt de NVZT met de intuïtieve Gutenberg-editor.

Het ledendeel van de website is gemaakt met de communicatiesoftware van Yunits. Alle functionaliteiten waarvoor je als bezoeker moet inloggen lopen via dit systeem. Denk aan aanmelden voor evenementen of het inschrijven voor opleidingen. Toch merkt de bezoeker hier niets van. Beide systemen lopen naadloos in elkaar over.

Koppeling met CRM-systeem

Het platform is gekoppeld aan Microsoft Dynamics CRM, de CRM-software van de NVTZ. Beide systemen wisselen informatie uit. Denk aan ledeninformatie en aanmeldingen voor evenementen. Groot voordeel daarvan is dat de NVTZ alle gegevens op een plek kan beheren.

Agenda op de website van NVTZ

Accreditatie: Goed Toezicht 

Organisaties die aangesloten zijn bij NVTZ moeten jaarlijks voldoen aan de accreditatienormen die de vereniging stelt. Deze accreditatie wordt ‘goed toezicht’ genoemd. Voor drie kenmerken (goed beslagen ten ijsreflectie en evaluatie en transparantie) moet elke organisatie digitaal gegevens aanleveren om de accreditatie te behalen. Dit wordt volledig via het ledennet gefaciliteerd. Daarmee voorkomt NVTZ dat de administratie een berg e-mails moet verwerken. 

NVTZ Academie 

De NVTZ wilde dat het online platform ook plek biedt aan haar academie. Via deze academie bieden zij opleidingen en cursussen aan voor leden en niet-leden. Via de website kunnen zij zich aanmelden, waarna de aanmelding direct in het CRM wordt verwerkt. Indien nodig krijgt de deelnemer meteen het verzoek om een betaling te doen via iDEAL. Daarnaast hebben we de mogelijkheid toegevoegd om parallelle sessies aan te bieden. Dan maken deelnemers een keuze uit diverse interactieve sessies.

Academie op de website van NVTZ

Projecten in Zorg & Welzijn.

Kennisinstituut,
Overheid,
Zorg & welzijn
Vereniging,
Zorg & welzijn
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.